Påskepynt

Hæk:let – Fordi alle fortjener noget hjemmelavet.

Lavet af: Hæk:let – Instagram: haek.let.

For bestilling KLIK HER.

Beskrivelse – Hæklede påskeæg

Påsken er en glædelig tid – foråret er på vej og de friske påskefarver pynter så fint i hjemmet, og minder om os sommerens komme.

Der er intet mere hyggeligt end hjemmelavet påskepynt, så selvfølgelig måtte jeg prøve kræfter med at lave mit eget hjemmelavede påskepynt.

Jeg har designet disse hæklede påskeæg med forskellige mønstre og farver.

Normalvis har jeg ikke gjort særlig meget i at pynte op til påske, men efter jeg er begyndt at hækle påskepynt til hjemmet har jeg fået en fornyet lyst til at pynte op herhjemme, når påsken nærmer sig.

Priser

4 stk. påskeæg 120 kr.

Valgfrit mønster og farver inkl. i prisen.

Bestilling: Kontakt mig på telefon 60942611 eller e-mail stine.munk.skov@hotmail.com – For bestillingsoversigt KLIK HER.

Betaling: Al betaling foregår via MobilePay.

Du kan også finde mine opskrifter på de 4 påskeæg, så du kan lave dem selv. KLIK HER for at downloade PDF-fil med opskrifterne.

Hækling er en traditionel måde at fremstille tekstiler på. Hækling er en metode til at få et stykke garn til at låse sine egne løkker, ved hjælp af en hæklenål, så der dannes et stykke stof. 

———————————————————————————————

Hvorfor vælge økologisk bomuldsgarn? I dag er der rigtig mange butikker og webshop som tilbyder økologisk garn. Alt fra Økologisk bomuldsgarn til økologisk uldgarn. Men hvad betyder det at garnet er økologisk og hvorfor skal man købe det. Økologisk garn betyder, at fibrene er fremstillet uden brug af kemiske midler og der er ikke er brugt pesticider og kemisk gødning.
Når garn fibrene stammer fra et dyr, betyder det dyret er fodret med økologisk foder og avles efter økologiske standarder. Det betyder at merinofår har fået lov til at græsse naturligt i frie omgivelser. Dyr som avles til dette formål, lever også under bedre forhold. Vil du vide mere KLIK HER.

Økologisk garn. Der er en del der mener, at det er bedre for menneskesundheden, at der ikke er kemikalier i bomuld. Der er også undersøgelser der peger imod, at økologisk bomuld kan føre til mindre allergi. Økologisk garn og især bomuld har en tendens til at være blødere en almindelig garn med pesticider og kemikalier.

———————————————————————————————

Zpaghetti Garn KLIK HER
Hæklet Suttesnore KLIK HER
Hæklet Bideringe KLIK HER
Hæklet Brødkurv KLIK HER
Hæklet Babysvøb KLIK HER
Kvalitets Garn fra Hobbii KLIK HER
Kvalitets Garn fra Søstrene Grene KLIK HER
Håndlavede malerier og oneliners bymunkskov KLIK HER