Hæklede babyfutter

Hæk:let – Fordi alle fortjener noget hjemmelavet.

Lavet af: Hæk:let – Instagram: haek.let.

Beskrivelse – Hæklede babyfutter med knapper

Disse hæklede babyfutter med knapper er mit eget design. Jeg har lavet dem i to forskellige farver – mintgrøn og støvet rosa. Der er to forskellige knapper – træknapper med teksten “Handmade with love” samt mintgrønne knapper med sorte prikker. Disse babyfutter er til størrelse nyfødt – de måler 7 cm i sålen. Den perfekte babyshower- eller barselsgave.

Babyfutterne kan også kombineres med en matchende suttesnor eller bidering.

Da min datter var helt nyfødt, oplevede jeg at de futter, vi havde købt til hende i størrelse nyfødt var alt for store. Derfor tænkte jeg, at jeg måtte kunne lave nogle selv, som passede bedre til en helt nyfødt lille babyfod – Heraf tilblivelsen af disse babyfutter. Jeg glæder mig sådan til at tage dem i brug, når vi engang får en lillebror eller lillesøster – så skal de helt klart med i hospitalstasken!

Priser

Babyfutter str. nyfødt (7 cm) – 80 kr.

Babyfutter inkl. matchende suttesnor – 110 kr.

Bestilling: Kontakt mig på telefon 60942611 eller e-mail stine.munk.skov@hotmail.com.

Betaling: Al betaling foregår via MobilePay.

Hækling er en traditionel måde at fremstille tekstiler på. Hækling er en metode til at få et stykke garn til at låse sine egne løkker, ved hjælp af en hæklenål, så der dannes et stykke stof. 

———————————————————————————————

Hvorfor vælge økologisk bomuldsgarn? I dag er der rigtig mange butikker og webshop som tilbyder økologisk garn. Alt fra Økologisk bomuldsgarn til økologisk uldgarn. Men hvad betyder det at garnet er økologisk og hvorfor skal man købe det. Økologisk garn betyder, at fibrene er fremstillet uden brug af kemiske midler og der er ikke er brugt pesticider og kemisk gødning.
Når garn fibrene stammer fra et dyr, betyder det dyret er fodret med økologisk foder og avles efter økologiske standarder. Det betyder at merinofår har fået lov til at græsse naturligt i frie omgivelser. Dyr som avles til dette formål, lever også under bedre forhold. Vil du vide mere KLIK HER.

Økologisk garn. Der er en del der mener, at det er bedre for menneskesundheden, at der ikke er kemikalier i bomuld. Der er også undersøgelser der peger imod, at økologisk bomuld kan føre til mindre allergi. Økologisk garn og især bomuld har en tendens til at være blødere en almindelig garn med pesticider og kemikalier.

———————————————————————————————

Zpaghetti Garn KLIK HER
Hæklet Suttesnore KLIK HER
Hæklet Bideringe KLIK HER
Hæklet Brødkurv KLIK HER
Hæklet Babysvøb KLIK HER
Kvalitets Garn fra Hobbii KLIK HER
Kvalitets Garn fra Søstrene Grene KLIK HER
Håndlavede malerier og oneliners bymunkskov KLIK HER