Hæklet Kanin

Hæk:let – Fordi alle fortjener noget hjemmelavet.

Lavet af: Hæk:let – Instagram: haek.let.

Beskrivelse – Hæklet kanin med rangle

Denne tobenede kanin med rangle stammer fra Lanukas, som har udviklet opskriften, og som giver tilladelse til videresalg. Du kan finde opskriften på den tobende kanin på hendes hjemmeside HER.

Den perfekte barselgave, som både kan laves i kønsspecifikke farver eller neutrale farver, som på billedet.

Jeg hæklede min første tobenede kanin fra Lanukas som noget af det første, da jeg begyndte at hækle tilbage i 2015. Opskriften er super nem at forstå og resultatet taler jo for sig selv. Dengang lavede jeg den i lyserød og gul, da det var en barselsgave til en lille pige. Jeg er nu også ret vild med de mere matte, neutrale farver, så jeg måtte selvfølgelig også prøve kræfter med disse nuancer.

Kaninen måler 19 cm og kan enten laves med rangle eller lyd, når du trykker.

Pris

Kanin med valgfri lyd og farve – 120 kr.

Bestilling: Kontakt mig på telefon 60942611 eller e-mail stine.munk.skov@hotmail.com eller KLIK HER.

Betaling: Al betaling foregår via MobilePay.

Hækling er en traditionel måde at fremstille tekstiler på. Hækling er en metode til at få et stykke garn til at låse sine egne løkker, ved hjælp af en hæklenål, så der dannes et stykke stof. 

———————————————————————————————

Hvorfor vælge økologisk bomuldsgarn? I dag er der rigtig mange butikker og webshop som tilbyder økologisk garn. Alt fra Økologisk bomuldsgarn til økologisk uldgarn. Men hvad betyder det at garnet er økologisk og hvorfor skal man købe det. Økologisk garn betyder, at fibrene er fremstillet uden brug af kemiske midler og der er ikke er brugt pesticider og kemisk gødning.
Når garn fibrene stammer fra et dyr, betyder det dyret er fodret med økologisk foder og avles efter økologiske standarder. Det betyder at merinofår har fået lov til at græsse naturligt i frie omgivelser. Dyr som avles til dette formål, lever også under bedre forhold. Vil du vide mere KLIK HER.

Økologisk garn. Der er en del der mener, at det er bedre for menneskesundheden, at der ikke er kemikalier i bomuld. Der er også undersøgelser der peger imod, at økologisk bomuld kan føre til mindre allergi. Økologisk garn og især bomuld har en tendens til at være blødere en almindelig garn med pesticider og kemikalier.

———————————————————————————————

Zpaghetti Garn KLIK HER
Hæklet Suttesnore KLIK HER
Hæklet Bideringe KLIK HER
Hæklet Brødkurv KLIK HER
Hæklet Babysvøb KLIK HER
Kvalitets Garn fra Hobbii KLIK HER
Kvalitets Garn fra Søstrene Grene KLIK HER
Håndlavede malerier og oneliners bymunkskov KLIK HER