Babysvøb

Hæk:let – Fordi alle fortjener noget hjemmelavet.

Lavet af: Hæk:let – Instagram: haek.let.

Hæklet babysvøb med muslingemønster

Jeg hæklede dette babysvøb i 2019, da jeg ventede min datter. Det er hæklet med muslingemasker og måler 60×60.

Det er altid et stort projekt at lave et babysvøb, men det er al tiden og de ømme fingre værd! Vi havde det med på hospitalet, og min datter sov med det hendes allerførste nat – på hendes fødselsdag. Det er bare noget helt særligt.

Jeg bruge 100% bomuldsgarn fra Stof&Stil.

Der findes et utal af opskrifter på forskellige hæklede babysvøb på nettet, men jeg faldt specielt for dette virkelig flotte muslingemønster!

Jeg er virkelig stor fan af Youtube videoer, da jeg er meget visuelttænkende – især denne Youtube video af Luksuskrea er nem og overskuelig at følge – KLIK HER.

———————————————————————————————

Hækling er en traditionel måde at fremstille tekstiler på. Hækling er en metode til at få et stykke garn til at låse sine egne løkker, ved hjælp af en hæklenål, så der dannes et stykke stof. 

———————————————————————————————

Hvorfor vælge økologisk bomuldsgarn? I dag er der rigtig mange butikker og webshop som tilbyder økologisk garn. Alt fra Økologisk bomuldsgarn til økologisk uldgarn. Men hvad betyder det at garnet er økologisk og hvorfor skal man købe det. Økologisk garn betyder, at fibrene er fremstillet uden brug af kemiske midler og der er ikke er brugt pesticider og kemisk gødning.
Når garn fibrene stammer fra et dyr, betyder det dyret er fodret med økologisk foder og avles efter økologiske standarder. Det betyder at merinofår har fået lov til at græsse naturligt i frie omgivelser. Dyr som avles til dette formål, lever også under bedre forhold. Vil du vide mere KLIK HER.

Økologisk garn. Der er en del der mener, at det er bedre for menneskesundheden, at der ikke er kemikalier i bomuld. Der er også undersøgelser der peger imod, at økologisk bomuld kan føre til mindre allergi. Økologisk garn og især bomuld har en tendens til at være blødere en almindelig garn med pesticider og kemikalier.

———————————————————————————————

Zpaghetti Garn KLIK HER
Hæklet Suttesnore KLIK HER
Hæklet Bideringe KLIK HER
Hæklet Brødkurv KLIK HER
Hæklet Babysvøb KLIK HER
Kvalitets Garn fra Hobbii KLIK HER
Kvalitets Garn fra Søstrene Grene KLIK HER
Håndlavede malerier og oneliners bymunkskov KLIK HER