Hæklevideoer

Hæk:let – Fordi alle fortjener noget hjemmelavet.

Jeg har lavet nogle forskellige videoguides, som på en overskuelig måde, viser forskellige hækleteknikker. Jeg selv er meget visuel, så det var ved hjælp af hæklevideoer, at jeg i sin tid kom godt i gang med hækling. Jo mere rutineret jeg er blevet, jo nemmere er det også at læse og forstå en opskrift, men hvis der er nogle hækleteknikker, jeg er det mindste i tvivl om, så finder jeg altid en video, der illustrerer teknikken 🙂

Jeg håber du kan få glæde af mine videoguides.

De ligger også på min Instagramprofil @haek.let – Under mine Reels kan du hurtigt finde dem alle sammen.

Videoguide: Sådan laver du flot farveskift.

For at få en flot og skarp overgang, hvis du fx laver mønster, skal du skifte garnfarve, inden du laver første maske i den nye farve. Altså skal du køre den nye farve igennem de to løkker på nålen i den sidste maske. Så er du klar med den nye farve.

Videoguide: Sådan laver du små boblemasker.

Der er mange måder at lave boblemasker på. Denne video viser, hvordan man laver små boblemasker. Du bestemmer selv, hvor mange masker du laver i din boblemaske – i denne video laver jeg 5 masker, således jeg får 6 løkker på nålen. Du kan også nøjes med at lave 4 masker, så din boblemasker bliver mindre.

Videoguide:

Sådan laver du en flot lukning, når du hækler i spiral.

Træk garnet igennem de sidste masker i spiralen – men træk kun garnet igennem det yderste maskeled. Træk i garnet, så spiralen samles. Hæft enden.

Videoguide:

Sådan laver du en usynlig indtagning.

Først ser du hvordan, man laver en almindelig indtagning. Hernæst vises, hvordan man laver en usynlig indtagning. Når du laver en usynlig indtagning, skal du hækle i forreste maskeled. Den måde jeg viser i videoen, er den, jeg synes giver det flotteste resultat.

Videoguide: Sådan hækler du en suttesnor med relief-stangmasker