Hæklede kurve

Hæk:let – Fordi alle fortjener noget hjemmelavet.

Lavet af: Hæk:let – Instagram: haek.let.

Jeg har gennem tiden hæklet en del kurve i forskellige garntyper. På billedet ovenfor ses kruve i Ribbon garn, zpagetti garn og bomuldsgarn. Jeg vil komme lidt ind på de forskellige garntyper nedenfor – som du kan se, giver de et meget forskelligt look.

Nederst på siden kan du også se min suttekurv, som jeg selv har designet.

Ribbon garn

Jeg hæklede opbevaringskurve til puslebordet, da jeg ventede min datter. Opskriften på blekurven fandt jeg hos Tante Tråd. Kurven til vådservietter hæklede jeg uden en opskrift med inspiration fra kurven til bleerne. Jeg elsker at hækle med Ribbon garn – selvom det kræver lidt flere kræfter, bliver resultatet bare så flot og så går det også en del hurtigere, end hvis man bruger almindeligt bomuldsgarn.

Læs mere om Ribbon Garn og se priser på Hobbii’s hjemmeside – KLIK HER.

———————————————————————————————

Zpagetti garn

Endnu en af mine favoritter er zpagettigarn også kendt som stofgarn. Det er så dejligt at arbejde med, hvis du spørger mig. Det er dejlig blødt og elastisk, og man kan virkelig få nogle flotte udtryk ud af det! Jeg hæklede ovenstånde kurv med ko-motiv som opbevaring til stofbleer på puslebordet. Opskriften er faktisk fra et hækle-kit fra Netto. Så hold endelig øje med hækle-kits i supermarkederne – der er penge at spare og de kan virkelig være fine!

Det sjove ved zpagetti stofgarn er, at det fremstillet af tekstilrester fra tekstilbranchen – nærmere bestemt af t-shirt stof. Læs mere om Zpagetti garn og priser på Rito’s hjemmeside – KLIK HER.

———————————————————————————————

Brødkurv i bomuldsgarn

Jeg havde noget restgarn i forskellige farver, som jeg gerne ville have brugt – og resultatet blev en brødkurv. Den er hæklet med 8/4 bomuldsgarn og med dobbelttråd for at få større fasthed. Derudover valgte jeg at tilføje en læderrem som en ekstra lille finish på kurven. Herhjemme bliver kurven pt. brugt af min datter til opbevaring af brød i hendes legekøkken.

———————————————————————————————

Hæklet suttekurv i Ribbon garn

Billede af suttekurven på min datters værelse.

Jeg har designet min egen suttekurv til opbevaring af sutter (hjemme hos os kommer babyalarmen også derned). Jeg brugte det garn, jeg havde til overs fra kurvene til puslebordet – så er der også en fin rød tråd på børneværelset. Det smarte ved den er, at den også kan hænges på fx barnevognen, så man også har sutter og babyalarm tæt på. Jeg er helt vild med den lille træknap “Handmade with love” – det er lige præcis, hvad den er.

Pris

Suttekurv med knap – 200 kr.

Fås i farverne: Lyserød, sandfarvet eller mørkegrå.

Bestilling: Kontakt mig på telefon 60942611 eller e-mail stine.munk.skov@hotmail.com

Betaling: Al betaling foregår via MobilePay.

Copyright: Denne suttekurv er designet og udviklet af Hæk:let. Billeder må ikke bruges uden samtykke.

Hækling er en traditionel måde at fremstille tekstiler på. Hækling er en metode til at få et stykke garn til at låse sine egne løkker, ved hjælp af en hæklenål, så der dannes et stykke stof. 

Hæklede Suttesnore KLIK HER
Hæklet Bidering KLIK HER
Hæklet Babysvøb KLIK HER
Kvalitets Garn fra Hobbii KLIK HER
Kvalitets Garn fra Søstrene Grene KLIK HER
Håndlavede malerier og oneliners bymunkskov KLIK HER