Hæklede Bomuldsrondeller

Hæklede Bomuldsrondeller – Fordi alle fortjener noget hjemmelavet.

StørrelsePris
6,5 cm uden kant – 4 stk.35,-
6,5 cm med kant – 4 stk.40,-
8 cm uden kant – 4 stk.50,-
8 cm med kant – 4 stk.55,-
Farvemuligheder:

Beige, laksefarvet, olivengrøn, mørkegrøn, patrolgrøn, mørkegrå, navy blå, indigo, hvid.

Obs: Farvemulighederne afhænger af hvilket garn, jeg har på lager.

Hæklede Bomuldsrondeller, det miljøvenlige alternativ, som skåner hud og miljø.

Hæklede Bomuldsrondeller 100% bomuld. 

Hæklede Bomuldsrondeller er det bæredygtige valg, som er kommet for at blive. De kan genbruges igen og igen frem for vatrondeller, som smides ud efter brug og er enormt ressourcekrævende i produktion.

En smuk og elegant tilføjelse til badeværelset eller børneværelset. Kan bl.a. bruges til at fjerne make-up, rense huden og til at påføre cremer til sart babyhud. 

Fås i 2 størrelser: M og L. Størrelse M måler 6,5 cm i diameter og er på størrelse med en almindelig vatrondel. Størrelse L måler 8 cm. De kan laves med eller uden en afsluttende kant af krebsemasker – se forskellen på nederste billede.

Vaskeanvisning: Kan tåle op til 60 graders maskinvask, men det anbefales at vaske dem på 40 grader. Tørretumbling frarådes – træk i facon og tør fladt udbredt i stedet for. Kan stryges.

Tip: Vask rondellerne i en vaskepose.

Fås i flere forskellige farver. På billederne ses farverne: Oliven, mørkegrå, beige og laksefarvet. Derudover kan de laves i navy blå, patrol grøn, mørkegrøn, indigo og hvid.

Tilkøb af afsluttende kant med krebsemasker – 5 kr. i alt.

Hvorfor vælge økologisk bomuldsgarn? I dag er der rigtig mange butikker og webshop som tilbyder økologisk garn. Alt fra Økologisk bomuldsgarn til økologisk uldgarn. Men hvad betyder det at garnet er økologisk og hvorfor skal man købe det. Økologisk garn betyder, at fibrene er fremstillet uden brug af kemiske midler og der er ikke er brugt pesticider og kemisk gødning.
Når garn fibrene stammer fra et dyr, betyder det dyret er fodret med økologisk foder og avles efter økologiske standarder. Det betyder at merinofår har fået lov til at græsse naturligt i frie omgivelser. Dyr som avles til dette formål, lever også under bedre forhold. Vil du vide mere KLIK HER.

Økologisk garn. Der er en del der mener, at det er bedre for menneskesundheden, at der ikke er kemikalier i bomuld. Der er også undersøgelser der peger imod, at økologisk bomuld kan føre til mindre allergi. Økologisk garn og især bomuld har en tendens til at være blødere en almindelig garn med pesticider og kemikalier.


Hæklet Suttesnore KLIK HER
Hæklet Bideringe KLIK HER
Hæklet Kurve KLIK HER
Hæklet Babysvøb KLIK HER
Kvalitets Garn fra Hobbii KLIK HER
Kvalitets Garn fra Søstrene Grene KLIK HER
Håndlavede malerier og oneliners bymunkskov KLIK HER