Suttesnore

Hæk:let – Fordi alle fortjener noget hjemmelavet.

Lavet af: Hæk:let – Instagram: haek.let.

For bestilling KLIK HER.

Opskriften på disse suttesnore er fra LinesKrea.

Beskrivelse – Hæklede suttesnore med træklips

Den sødeste accesorie til dit barn og super praktisk, så sutterne bliver indenfor rækkevidde. 

Hjemme hos os har de især været en life-safer på køreture samt indkøbsture – der er ikke noget værre end en sut, der forsvinder ned under et sæde eller ryger på gulvet i indkøbscentret!

Disse suttesnore er lavet af 100% bomuldsgarn og med træclips. De kan monteres på alle slags sutter.

Suttesnorene på billedet måler 21 cm eksl. clips (inkl. snor til at fastgøre til sutten). Anbefalingerne for suttesnore er maks 22 cm inkl. fastgøringssnor. De kan laves i forskellige længder og farver efter ønske.

Obs: Jeg laver dem ikke længere end billedet viser, da det mostrider sikkerhedsstyrelsens anbefalinger.

Priser

1 stk. – 45 kr.

2 stk. – 80 kr.

3 stk. 100 kr.

Bestilling: Kontakt mig på telefon 60942611 eller e-mail stine.munk.skov@hotmail.com – For bestillingsoversigt KLIK HER.

Betaling: Al betaling foregår via MobilePay.

Hækling er en traditionel måde at fremstille tekstiler på. Hækling er en metode til at få et stykke garn til at låse sine egne løkker, ved hjælp af en hæklenål, så der dannes et stykke stof. 

———————————————————————————————

Hvorfor vælge økologisk bomuldsgarn? I dag er der rigtig mange butikker og webshop som tilbyder økologisk garn. Alt fra Økologisk bomuldsgarn til økologisk uldgarn. Men hvad betyder det at garnet er økologisk og hvorfor skal man købe det. Økologisk garn betyder, at fibrene er fremstillet uden brug af kemiske midler og der er ikke er brugt pesticider og kemisk gødning.
Når garn fibrene stammer fra et dyr, betyder det dyret er fodret med økologisk foder og avles efter økologiske standarder. Det betyder at merinofår har fået lov til at græsse naturligt i frie omgivelser. Dyr som avles til dette formål, lever også under bedre forhold. Vil du vide mere KLIK HER.

Økologisk garn. Der er en del der mener, at det er bedre for menneskesundheden, at der ikke er kemikalier i bomuld. Der er også undersøgelser der peger imod, at økologisk bomuld kan føre til mindre allergi. Økologisk garn og især bomuld har en tendens til at være blødere en almindelig garn med pesticider og kemikalier.

———————————————————————————————

Zpaghetti Garn KLIK HER
Hæklet Rangler KLIK HER
Hæklet Bideringe KLIK HER
Hæklet Kurve KLIK HER
Hæklet Babysvøb KLIK HER
Kvalitets Garn fra Hobbii KLIK HER
Kvalitets Garn fra Søstrene Grene KLIK HER
Håndlavede malerier og oneliners bymunkskov KLIK HER